Roy Fares – mannen som gör mig tjock

Jag har lite av en söt tand, som det brukar heta. Det betyder att jag sällan kan värja mig från att ta av de där godsakerna som finns tillgängliga. Det räcker inte enbart med att det finns tillgängligt för mig, jag ser också till att baka i tid och otid, enbart för att jag tycker att det är så gott. Men det gäller ju också att baka saker som faktiskt tilltalar, för gudarna ska veta att det finns mycket sötsaker där ute som verkligen inte hållet måttet. I vanlig ordning brukar det bli bäst när man gör det själv, och för att göra det bra ska man hämta inspiration från rätt håll.

Jag är ett stort fan av Dessertmästarna som brukar gå på femman, och det är speciellt en person som jag har ett extra gott öga till, nämligen Roy Fares. Det här är en alldeles underbar man att vila ögonen på och att han dessutom är en konstnär med efterrätter gör bara att jag älskar honom än mer. Det är mycket tack vare honom som jag har intensifierat min egen bakning, och det har ju haft sitt resultat på midjemåttet kan jag lugnt påstå. Kan bara tänka mig hur mycket Roy behöver träna för att hålla sig i så bra form som han är.

Det är roligt också att Roy har fått ett alldeles eget bakprogram, ett program som är en självklarhet för mig att se på. Ta bara en titt på den här sagolika kakan som han bakar i ett av programmen. Änglarna kan gråta för mindre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *