Välkommen till bloggen!

Det här kommer att bli ett äventyr, både för mig själv och för er som läser. Det kommer att vara mycket och det kommer att blandas friskt mellan ämnena, för att ena stunden handla om mig själv till att andra stunden handla om de större händelserna. Jag sätter helt enkelt inte några speciella begränsningar på mig själv inledningsvis, helt enkelt för att jag vill kunna skriva om det som faller mig in precis i ögonblicket.

Kanske tycker ni om det. Jag hoppas i vilket fall det. Jag kommer i alla fall att göra allt det jag kan för att hålla bloggen uppdaterad så gott det går och det kommer krävas en del. Men när väl andan faller på kan jag skriva oavbrutet, speciellt om det är om ett ämne som berör mig eller som påverkar mig. Det betyder mycket för mig att ha den här möjligheten, för ibland känns det inte riktigt som att de jag pratar med befinner sig på samma intellektuella nivå som jag gör. Jag tror att jag har bättre möjligheter att hitta likasinnade att prata med över nätet.

Men oavsett vem du är – välkommen. Det ska bli roligt att skriva för din skull men allra mest för min egen. För det här är nämligen min blogg, Patricias, och det är jag som är envåldshärskaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *